top of page

GELAATSVERZORGINGEN

17917021942806475.jpg

Schoonheid op alle vlakken is wat ons fascineert. In producten, behandelingen èn in samenwerkingen. Daarbij is alleen het beste goed genoeg. Daarom leveren wij farmaceutische oplossingen op basis van wetenschappelijk onderbouwde resultaten en studies. Mesoestetic is een medisch-cosmetisch merk en staat momenteel aan de top in de sector van de geavanceerde medisch-cosmetische huidverbetering ter wereld.

Mesopeel professional peelings

 Intensieve peeling aangepast aan de behoefte van de klant, geschikt voor allerlei huidproblemen. Met de juiste aangepaste vloeistof zal de huid weer een frissere uitstraling krijgen en kunnen be-paalde huidproblemen zoals pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes, grove poriën en acné behandeld worden.

Mesoéclat anti-aging

Een sublieme anti-aging behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. Deze behandeling is perfect mogelijk in 1 losse verzorging maar ook in een kuur van 5 tot zelfs 10 behande-

lingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor je een nog beter resultaat kan be-

komen. Het zorgt voor vernieuwing van de bovenste huidlagen en een fijnere huidstructuur

Zuurstofbehandeling

Welcome to the next level of beauty. Het belooft bevredigende en zeer goede resultaten zelfs na 1 be-handeling! Zowel voor verslapte huid of rimpeltjes in het gezicht, wallen of een gevoelige huid is het ook een topbehandeling op gebied van hypermigmentatie.

Cosmelan

Revolutionaire bahandeling tegen pigmentvlekken met verbluffend resultaat. Na 1 tot 3 maanden zijn alle pigmentvlekken aanzienlijk verminderd of zelfs helemaal verdwenen! Het is volkomen veilig en ge-schikt voor alle huidtypes. Cosmelan heeft bovendien enkele aangename nevenwerkingen: het vermin-dert zowel acné als tekenen van huidveroudering, verfijnt je huidstructuur en maakt je huid zacht en egaal. Het is een éénmalige behandeling, maar het neusje van de zalm met een absoluut wauw-effect. Investeer nu in de toekomst van je huid. 

Age element

De nieuwe gepatenteerde "age elemen"-lijn specifiek voor anti-aging. Geïnspireerd op de meest ge-

avanceerde medisch-esthetische technologie. Het is een innovatieve en integrale behandeling voor de anti-aging die per persoon op maat kan worden afgestemd. Het verouderingsproces van de huid wordt beter begrepen en er wordt zowel preventief als regeneratief ingegrepen.

Classic essential

Klassieke gelaatsverzorging, geschikt voor elk huidtype. Aan de hand van een correcte huidanalyse worden de juiste producten gebruikt in combinatie met een ontspannende beleving. We geven jouw huid een mooie en frisse uitstraling.

Deluxe essential

Luxueuze gelaatsverzorging waarbij gebruik wordt gemaakt van een extraatje zaos een amule, een crystal fibre masker en een uitgebreide massage.

Dermastamp
Een micro-chirurgische needling behandeling die zorgt voor een daadwerkelijk natuurlijk verkregen huidverjonging.

Toepassingen: hyperpigmentatie, acne littekens, striae, rimpels, hydratatie van de huid, celstimulatie.

106434674_263459884949385_44855341751722

 Cryolipolyse

De revolutionaire natuurlijke facelift. Koude zorgt voor de wederopbouw van huideigen cellen (collageen, elastine, hyaluronzuur) en significante huidverbetering

Voor meer informatie: www.cryostar.nl

MICROBLADING

Bij deze semi-permanente make-uptechniek wordt pigment na het maken van haarfijne sneetjes in de huid gebracht. Door de natuurlijke vorm van de wenkbrauwhaartjes na te bootsen, oogt het resultaat veel natuurlijker dan een volledig getatoeëerde wenkbrauw. Voor de behandeling is er een intakegesprek om af te toetsen wat jouw wensen zijn.

Er wordt een fijn steriel mesje gebruikt om haarfijne sneetjes in de opperhuid te maken die nadien worden opgevuld met kleurpigment. Dit resulteert in volle, gedefinieerde wenkbrauwen die er net als echt uitzien.

Microblading is ideaal voor mensen die:

  • weinig tot geen eigen wenkbrauwhaartjes hebben

  • een natuurlijk resultaat wensen

  • lijden aan alopecia (plaatselijk of volledig haarverlies)

  • littekens in de wenkbrauwen hebben

  • vollere wenkbrauwen willen.

 

 

Prijs:

  • Wenkbrauwen opzetten (inclusief nabehandeling binnen 6 weken): 320 EUR 

  • Touch up binnen 6 maanden: 75 EUR

  • Touch up na 6 maanden tot 1 jaar: 150 EUR

  • Touch up na 1 jaar tot 1/2 jaar: 170 EUR

  • Touch up na 1/2 jaar tot 2 jaar: 250 EUR

 

bottom of page