top of page

Lichaamsverzorgingen

Vet bevriezen

Onze behandelmethode maakt het mogelijk om op vrijwel het gehele lichaam vet te verwijderen. Behandelingen zijn veilig, pijnloos en geven direct resultaat. Binnen 2 weken na een behandeling worden vetcellen op een natuurlijke wijze afgevoerd.

cryo x.jpg

Huid versteviging

Naast vet verwijderen is de behandeling enorm effectief om de huid te verstrakken en te verstevigen. Koude stimuleert de aanmaak van huideigen bouwstoffen en ook cellulite kan zichtbaar worden verminderd.

Massages

Massage (Klassieke)
Je  hele lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest.

Massage (Verwenning)
Therapeutische Hot Stone massage:
De Hot Stone massage wordt ook wel "LaStone-therapie" genoemd. Zoals het woord zelf zegt, is het een massage met hete stenen. Een Hot Stone massage draag bij aan een positief zelfherstel van het lichaam : het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

 

Oorkaarstherapie:
Deze therapie houdt in dat de oren gereinigd worden met behulp van een vervaardigde holle kaars. Geschikt voor de behandeling van lymfatische oorklachten, oorsuizen, hoofdpijn, stress, slapeloosheid, voorhoofds- en bijholteontstekingen.

 

Voetreflexmassage:
Ideaal tegen stress, spanning, migraine en andere fysieke problemen.

 

Kaarsentherapie:
Massage met een massagekaars. Maakt de huid soepel en zacht en heeft een aangename geur.

17967840235426386.jpg
bottom of page